Kontakta en forumadministratör

Hjälp
Om du har några frågor eller funderingar om ATVcentralen eller rent av behöver hjälp så kan du antingen skicka ett meddelande via kontakt formuläret nedan eller så kan du skriva ett inlägg under
-> http://atvcentralen.se/viewforum.php?f=7 <- så försöker vi svara så fort vi kan.

Info
ATVcentralen är helt gratis att använda så vi förbehåller oss rätten att ta ärendena i turordningen dom kommer och försöka reda ut problemen så snabbt vi kan.
Det är inga anställda som arbetar här, utan precis som dig och mig så har vi som håller i trådarna här bara ett brinnande intresse för o köra med våra maskiner. (eller bara sitta o titta på dom nyputsade i garaget, vilket inte är helt fel det heller)
Så om det tar lite tid så är det helt enkelt så att vi har fullt upp med annat.
Hela tanken med ATVcentralen är att samla kunniga människor på ett och samma ställa och .. som jag tycker idag är det alldeles för utspritt i olika facebook grupper och enskilda forum runtom på internet idag.

Anmäla/Klagomål
Om du vill anmäla något inlägg eller anser det vara stötande på något sätt så finns det även möjlighet att "anmäla" ett inlägg i varje enskild tråd, men skickar ni ett meddelande till oss här eller via PM så lovar jag att vi tar tag i det så fort som möjligt.

Och för att förtydliga, om det finns något ni känner kan göras bättre eller enklare så tveka inte att höra av er, här finns det ingen prestige i vem som gör vad. ALLA ska sträva åt att skapa en positiv anda på forumet och gör dom inte det så åker dom ut.

Administratör

Detta meddelande kommer att skickas som oformaterad text, använd inte HTML eller BBCode. Svarsadressen för detta e-postmeddelande kommer att vara din e-postadress.